יענקל'ה
כתובתנו: הדר יוסף 16, תל אביב עקבו אחרי המבצעים שלנו

מתכונים

רוסטביף"

רוסטביף

סה”כ זמן: 30 דקות
זמן אפייה-בישול: 10 דקות
זמן הכנה: 20 דקות

מצרכים:

נתח סינטה או אנטריקוט מיענקל'ה
עדיף מתובל ומוכן לצלייה שיענקל'ה מכין
שיני שום
ענף תימין
3 ענפים קטנים של רוזמרין
שמן זית
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

יוצרים חורים בנתח הבשר ומחדירים את שיני השום הקלוף
מכינים תערובת של שמן זית והתבלינים ומעסים בה את הבשר
עדיף להשרות הכל במקרר למשך 24 שעות (לא חובה)
מחממים את התנור לחום הכי גבוה
כאשר התנור חם מכניסים את הנתח למשך 10 דקות
לאחר 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל-180 - 160 מעלות וצולים למשך 20-40 דקות (תלוי בגודל הנתח)
מוצאים ומגישים חם
פורסים על השולחן
בתיאבון